>Over ons

Maak kennis met Jan Peter Fiering & Lars Fiering

Jan Peter Fiering - Fotograaf

Jan Peter Fiering - FotograafIn meer dan dertig jaar heb ik ervaring opgedaan in alle soorten van fotografie. Productfotografie, portretten, reportages, persfotografie, architectuur, food, mode en packshots.

Kenmerkend voor mijn fotografie is dat je in mijn beelden het ware beeld ziet. Jouw portret laat zien wie je werkelijk bent. Dat taartje is om op te eten zo lekker. Die gouden sieraden schitteren je tegemoet en die kleding wil je echt heel graag dragen.

Ik weet het beste in product en mens naar boven te halen met aandacht, gevoel voor sfeer en oog voor mooie composities.
 

Lars Fiering - Cameraman

Lars Fiering - CameramanIk ben opgegroeid met de camera en kreeg het kijken en denken in beelden met de paplepel ingegoten. Op het Grafisch Lyceum en in de reclamewereld heb ik mijn gevoel voor beeld onderbouwd met kennis en vaardigheden in de multimedia vormgeving.

Wat de klant wil en wat de kijker boeit, breng ik in film bij elkaar. Korte, krachtige films van maximaal 1,5 minuut waarin ik het zakelijke en informatieve boeiend in beeld weet te brengen.
Samen met de opdrachtgever bedenk ik een dynamische film op vlotte muziek en gericht op de doelgroep. Daarbij maak ik gebruik van video, graphics en 3D animaties.

Referenties

  • Jan Peter is al jaren onze vaste fotograaf. Hij maakt niet alleen goede foto's maar  is daarnaast ook bijzonder prettig in de omgang met klanten. Op locatie en in de studio, Jan Peter is erg flexibel. We begonnen ooit met Max op de blauwe bank, en zijn via de plissegordijnen op locatie en diverse sessies werkplekzonwering aangekomen bij de bamboerolgordijnen. Vier jaar lang prettige samenwerking en prachtige foto's. Ik weet uit ervaring dat je Jan Peter met een gerust hart kan aanbevelen bij je klanten.

    -Sipko Visser. Zonneman.com.

  • Lars is een filmmaker pur sang. Tijdens het productieproces wist hij op creatieve manier vorm te geven aan onze wensen. Daarnaast was het bijzonder prettig met hem samen te werken en kwam hij gedurende het gehele productieproces constant met nieuwe ideeën en suggesties.
    Uiteindelijk is hiermee een film tot stand gekomen waar wij uitermate blij mee zijn.

    -Mirco Lammerts. House of Light
Sitemap | © 2019 Fiering Fotografie & Film Producties
Invouwen