>Referenties

Referenties

Naar wens? Naar wens? Wat een TOP-foto’s Jan Peter!!!

Hartstikke bedankt! Op naar de volgende! ?

Met vriendelijke groet,

 

Sophie van de Fliert

Communicatiemedewerker Alzheimer Nederland

 

Voor verschillende opdrachten ben ik bij je geweest. onder andere voor een zakelijke fotoshoot. Ik vind je creativiteit opmerkelijk sterk maar daarnaast is de manier waarop je fotografeert en begeleidt bijzonder professsioneel en aangenaam. Bedankt voor alles wat je gedaan hebt en voor wat je nog gaat doen.

-Goos Terschegget. Moselect Nijkerk.

 

Details of the Recommendation: "Jan Peter Fiering werkt al jaren voor Unicum Communicatie. Zowel voor studio-, locatie-, als portretfotografie. De omstandigheden waarin hij voor ons moest werken varieerde enorm, maar altijd weet hij de mooiste hoek te vinden en het juiste moment te vangen. Zijn passie voor fotografie is voelbaar, merkbaar maar vooral zichtbaar. Jan Peter is zéér professioneel, flexibel en komt zijn afspraken altijd na. Ik kan Jan Peter daarom van harte aanbevelen!" 

Service Category: Photographer

Year first hired: 2010 (hired more than once)

Top Qualities: Expert, Good Value, On Time

Martin Oudshoorn Business Partner in Unicum Communicatie | visual branding, expo, print, presentaties, webdesign & online communicatie

Benedicta Pardo

HR developer/motivator en trainer communicatie

Jan Peter, heeft passie voor beeld en gevoel voor sfeer en krijg je schitterende opnamen. Ik ben zeer blij met mijn professionele en echte portretten!

Monique Breuer

 Wijnmaakster Serendipity

Heb Jan Peter leren kennen als een vakman in zijn werk als fotograaf. Zoals zijn slogan, Passie voor Beeld, Gevoel voor Sfeer... maakt hij dan ook meer dan waar! Zal Jan Peter zeker meer dan eens inhuren voor fotografie en kan hem iedereen aanbevelen. Niet alleen voor portret fotografie, maar ook product fotografie zoals Food of Fashion.

Krisja Abelman (Coaching en Mediation)

registercoach Nobco, gecertificeerd mediator NMI, ondernemerschap,leiderschap, familiekwesties,ouderschapsplan

Eind oktober volgde ik bij JP Fiering Fotografie een eendaagse fotoworkshop. Een wereld ging voor mij open. Het was een goed georganiseerde en afwisselende dag waarop ik werd ingewijd in het vak, en ik heb daar heel veel aan gehad. Ik heb mijn camera veel beter leren kennen en ik heb anders leren kijken naar mijn te fotograferen werkelijkheid. Dat kwam mij bijzonder goed van pas tijdens mijn vakantie een week later. Ik kan deze fotoworkshop dan ook van harte aanbevelen. Uitstekende kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs!

Sitemap | © 2019 Fiering Fotografie & Film Producties
Invouwen